Alla inlägg den 28 maj 2008

Av Anna - 28 maj 2008 13:12

Wee! Äntligen piggare så man kan städa och göra fint här hemma :D Ser verkligen ut som ett bombnedslag här hemma! Me don´t like.. Så nu ska det städas så det är rent och snyggt! Me like :)

Sitter och poppar lite musik nu och är allmänt glad och lycklig:) Ska träffa Erika och Tequila ikväll :D Får se hur det går med tanke på att mitt lilla hjärta började löpa idag men det går nog bra. Det komiska i det hela var att Johanna sa igår när vi släppte Wilma och Mio; "Det är ganska konstigt ändå att dom försöker sätta på när dom inte löper" haha och imorse började hon :P Har förresten lagt upp lite nya bilder på min bdb, så skynda och kolla:)


Och jag längtar så sjukt mycket till på fredag! Då ska Anna nämligen ÄNTLIGEN få klippa sig och färga håret! :D weee! hoppas det blir fint:) Vet inte riktigt vad jag ska göra men jag ska iaf ha kvar mitt långa hår, inget snack om den saken, I love my hair <3 men vad ska man ha för färger då? Kan ju inte bara ha en och vara tråkig:P Vet inte ens om jag vill ha mörkt eller ljust:S Alltså ljusare, inte blondt! Fick dock inte gå till min frissa Therese för dom hade proppfullt nu inför skolavslutningarna så jag skulle få gå till Emelie men det går nog minst lika bra:) Bara jag får fräscha till mig i skallen, det behövs kan jag lova.. Min utväxt är väl en, två, ja säg tre kilometer lång nu! Haha såg Jönsson häromkvällen! Så himla bra! Lessnar aldrig tror jag! "10 sekunder, 20 sekunder, 30 sekunder, jaaa.. säg där, där!" HAHAHA! king;)


Näe nu ska jag städa så det är fint tills mikal kommer hem:) Och vad ska jag laga för mat idag då tro..? Pannkaka kanske..?

Ha de kalas!

Ovido - Quiz & Flashcards