Alla inlägg den 7 augusti 2008

Av Anna - 7 augusti 2008 12:30

Ja, regn och rusk, det är väl typisk svensk sommar det! uscha!

idag ska ja jobba litegrann.. kortpass mellan 16 o 21.15 bara. åka buss måste jag göra idag å! å gå i detta crapväder! men men, sånt är livet.. 


igår träffade ja erika o tequila :D de va trevligt, förutom att det va miljontals människor, hundar, crossar å cyklar precis på samma ställe o precis samma tid som vi skulle släppa våra hundar lösa så dom fick bara leka i typ 5 min, om ens det.. sen blev det koppelpromenad.. men de funkar ju de å. kul att surra lite skit med the love of my life iaf :))


nee nu kan ja inte sitta i morgonrocken längre:P måste väl klä på mig kanske. ut i regnet med wilma. tur att hon inte tycker om regn, det innebär att matte får gå en kortis:P å ja som tänkte gå en låååång prommis idag, ja kände för det när ja vaknade men inte när ja såg vad det var för väder:( aja, hoppas de är fint fre lör sön iaf för annars är det andra helgen i rad som det är dåligt väder! och vet ni varför? JO för lilla anna har för en gångs skull varit ledig 2 helger i rad och det är fan aldrig finväder när ja är ledig!!! 


aja, nu ska ja inte hänga läpp för de inte.. efter regn kommer solsken ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards