Alla inlägg den 29 januari 2008

Av Anna - 29 januari 2008 00:46

ja, de kan man fråga sig....


iaf så har jag varit ute och åkt lastbil med daniel ikväll, hållit han sällskap och det säger jag bara att fy faan va de luktade illa om det där nermalda skrotet! bläää... skulle aldrig palla att jobba på nåt sånt där ställe... tacka vet jag skottsundsbacken 7 med alla goa pensionärer och mina otroligt trevliga rikspuckon till arbetskamrater :) btw så hoppas jag på att få träffa topzan imorn för de va länge sen:( nog om det..


när jag kom hem så väntade min kära kaffe latte emmi här hemma och ooo vad glad jag blir när det bara är hon jag, chipsen och dippen:P hehe satt här och svullade i oss lite och surrade skit.. så himla skönt att bara pladdra en massa strunt:) å på tal om chips och dip, jag hade nästan glömt hur det smakade för herregud vad det var länge sen jag svullade sånt onyttigt men det kan nog behövas på min lilla kropp det!


nu har jag haft ett samtal med mikael på nästan en timme.. han saknar mig så mycket när han jobbar:P och hans kära sambo har nog inte så roligt hon heller.. om inte annat så känns sängen 10 gånger så stor när han är borta över nätterna:( och det tycker hon inte om ska jag tala om för er... men men.. det är inte så många..


och imorn ska det jobbas igen... 13-21.15 cash cash.. sen ska brännan bättras på (brännan ska skapas, för jag har ingen för tillfället hehe) med emmiii :D sen ska ja hem till min kära hund och sen sova... det ska jag förresten göra nu också.. sova.. utan mikal:(


jaja.. sov gott! :)

Ovido - Quiz & Flashcards