Alla inlägg den 31 januari 2008

Av Anna - 31 januari 2008 00:32

jo, snart blire sängen! mina ögon svider och min käke hoppar snart ur led för att jag gäspar så mycket..


en bra dag idag iaf.. träffat jessica och prinsen Axel idag :D ska träffa dom imorn med är det tänkt, innan jag beger mig på jobbet..

vad har jag gjort mer idag? tvättat, tvättat och tvättat (hur kan det bli så mycket tvätt på 2 personer och en hund?!) och sen har jag, wilma o älskling varit ute och gått och sen har jag och wilma varit ute och gått ikväll:) å sen ja.. jag har firat mickes farfar en liten stund och sen har jag, linda o magnus varit ut till gooosen min på jobbet o hälsat på :) å linda surrade konstant som vanligt (jag skriver det bara för att jag vet att du läser det, linda mohahahaha ;D) men hon är snäll lilla linda:) me like me like:) sen har ja inte gjort nå mer vettigt.. ja, bytt lakan i sängen och typ plockat lite hemma (vilket jag tycker att jag gör JÄMT!) meeeeeen, sånt är väl livet antar ja..


nä, nu ska ja sussa! drömma lite tills mikael kommer och gör mig sällskap vid 6-7 tiden ;) min uuunderbara sambo! min andra uunderbara sambo ska gå och sussa nedanför mattes säng hon:) å vad jag älskar er!

go´natt!

Ovido - Quiz & Flashcards